Чудото се случи: Моника Валериева си намери сериозен мъж! (ВИЖ ТУК)

Моника Валериева май си е намерила сериозен партньор!

https://goreshto.net/shoubiznes/chudoto-se-sluchi-monika-valerieva-si-nameri-seriozen-mazh-vizh-tuk/126592 Goreshto.net
Чудото се случи: Моника Валериева си намери сериозен мъж! (ВИЖ ТУК)

Моника Валериева май си е намерила сериозен партньор!

Вярно е, че чудесата са сред нас и никой не е "застрахован" от тях. Едно такова май се случва в момента на Моника Валериева и чудото е мъж. Но не, не просто мъж - такива са минали през живота и кревата й колкото щеш... Тук говорим за сериозен мъж, с когото тя е наистина обвързана и мисли за семейство.

Моника още не е разкрила самоличността на въпросния, но поведението и думите й са повече от красноречиви. Валериева отдавна не е публикувала снимки в Инстаграм, за който преди време сякаш живееше.

Тя обясни това като каза, че тази мрежа вече не й е интересна и когато пуска нещо, го прави просто така - по инерция. "Все по-рязко се заседявам вътре и наистина не ми е интересно. Това не означава, че съм бременна, както веднажа заключиха някои хора. Означава, че в момента съм на вълна за истинските неща в живота, живея го реално, а не виртуално", обясни Моника.

Какво по-красноречиво признание, че тя най-после е влюбена, но тази връзка не е за реклама като много предишни... Последно помним, че Валериева живя с певеца Меди цели три години, но той скъса с нея и го направи по доста гаден начин.

Е, явно силиконката е нацелувала достатъчно жаби в живота си и най-после съдбата й изпрати принца.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.