Чудото се случи: Нарязаната Дебора с първи чалга хит, не крие белезите по краката си!

Дебора Михайлова вади първата си песен на 30 декември!

https://goreshto.net/shoubiznes/chudoto-se-sluchi-naryazanata-debora-s-parvi-chalga-hit-ne-krie-belezite-po-krakata-si/124076 Goreshto.net
Чудото се случи: Нарязаната Дебора с първи чалга хит, не крие белезите по краката си!

Дебора Михайлова вади първата си песен на 30 декември!

Чудото на Дебора Михайлова от Стара Загора се случи. Момичето, което бе брутално бито и нарязано от гаджето си Георги Георгиев, получи дълго чаканото си щастие и сбъдната мечта. А именно - да запише първата си поп фолк песен.

Е, парчето очевидно вече е факт и ще види бял свят на 30 декември. Самата Дебора обяви това в интернет като редица чалга певици от новото поколение я адмирираха. Първи я поздравиха Десита и Диона, а после се появи и пост от чаровницата Лидия, която е гушнала Дебора и пише мили думи за нея.

"Освети ни, момиче! Твоята сила е светлина в мрака", написа гаджето на рапъра Атанас Колев и също наблегна на датата, в която излиза песента. Дали Лидия и Дебора са записали дует, което е много вероятно, предстои да видим.

Самата Дебора е облечена супер секси, а под минижупа й се виждат ясно белезите, които тя няма намерение да крие. Нещо повече - дори ги превръща в ефект, като показва силата и решителността си да продължи напред и да се бори за целите си.

Колкото до изрода Георги Георгиев, то той е там, където му е мястото - зад решетките и хиляди хора се надяват да остане там и да си понесе наказанието, което заслужава.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.