Чудото се случи: Смразените Преслава и Галена се прегърнаха! (ВИЖ ТУК)

И до днес не е ясно защо се скараха Преслава и Галена!

https://goreshto.net/shoubiznes/chudoto-se-sluchi-smrazenite-preslava-i-galena-se-pregarnaha-vizh-tuk/112384 Goreshto.net
Чудото се случи: Смразените Преслава и Галена се прегърнаха! (ВИЖ ТУК)

И до днес не е ясно защо се скараха Преслава и Галена!

Преслава и Галена - преди години тези две имена редовно се произнасяха заедно, просто защото певиците бяха повече от сестри. Знаем, че те тръгнаха едновременно в кариерата си и дори деляха обща квартира в самото начало, когато бяха още никому неизвестни и бедни провинциални девойки.

След славата приятелството им продължи и те отново бяха неразделни. Докато не дойде големият срив и Преслава и Галена се смразиха жестоко и окончателно. И това продължи близо десет години.

Никой не разбра точната причина за враждата им - говореше се, че е или заради наградите за певица на годината, или е заради общ любовник, който оправял и двете, а те се усетили късно. По-вероятно е второто, защото една награда едва ли би ги разделила за толкова време.

Е, няма да го мислим повече, защото двете се помириха и то навръх рождения ден на Преси. Днес тя празнува, а снощи е посрещнала своя РД на участие. Преслава е пяла на сватба, но не сама, а заедно с Галена и Софи Маринова.

Точно в полунощ й направили изненада като колежките й излезли и изпели "Хепи бъртдей". Софка е ясна - двете с Преси са големи дружки, но Галена... Последната прегърнала топло Преслава, а рожденичката видимо се зарадвала от това и отвърнала.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.