Чудовищно: Поръчвала ли е Лияна жестоки отмъщения от омраза?! (шокиращи разкрития)

Лияна от години се прави на Божа кравичка, но...

https://goreshto.net/shoubiznes/chudovishtno-porachvala-li-e-liyana-zhestoki-otmashteniya-ot-omraza-shokirashti-razkritiya/52956 Goreshto.net
Чудовищно: Поръчвала ли е Лияна жестоки отмъщения от омраза?! (шокиращи разкрития)

Лияна от години се прави на Божа кравичка, но...

Красивата и нежна Лияна, наподобяваща крехка сърничка в лице и тяло, може да се окаже истински хищник. Такъв, за какъвто не сме и подозирали дори. Бомбата взривиха източници близки до обкръжението й, които се кълнат, че певицата няма нищо общо с образа, който представя на хората.

Нещо повече - братовчедката на Коцето била толкова отмъстителна, че когато искрено намрази някого, му стъжвала живота. Стигало се чак до престъпления, а какви са те, можем само да гадаем.

"Наистина ли си толкова миличка и добра, а, Лияна?! Я се замисли дали не си поръчвала неща за отмъщение, които са дори в разрез със закона?!", подхвърлят източниците като въпросът им е риторичен.

Само певицата си знае кое е лъжа и кое истина, но напоследък го раздава повече от влюбена. Тя не спира да пуска снимки от почивките с любимия си тайнствен мъж, с когото дори посети театралното представление с Джон Малкович, за което билетът бе 400 лева.

Над всеки свой пост, Лияна редовно цитира фрази и крилати мисли на световни мислители, поети, художници, писатели и прочие, свързани с любовта и чистотата в света. Вярно е, че идва малко сладникаво, но феновете й смятаха, че е истинска. А дали е така?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.