Чувай, Боже: Джулиана Гани се представя за ерудиран икономист в Уикипедия!

Джулиана Гани не може сено на две магарета да раздели, но е заслужил икономист!

https://goreshto.net/shoubiznes/chuvay-bozhe-dzhuliana-gani-se-predstavya-za-erudiran-ikonomist-v-uikipediya/122719 Goreshto.net
Чувай, Боже: Джулиана Гани се представя за ерудиран икономист в Уикипедия!

Джулиана Гани не може сено на две магарета да раздели, но е заслужил икономист!

Тя сено на две магарета няма да може да раздели, но се е написала "ерудиран икономист". Чувай, Боже... Джулиана Гани си е направила Уикипедия (знаем, че всеки може да си направи такава, стига да иска и да има какво да напише за себе си - прави се собственоръчно и всички го знаят).

Та Ганито си спретна информацийка в Уикипедия, щото, видите ли, важните хора имат такава. Силиконовата пловдивчанка обаче скри топката на всички с това, което е дала за себе си като инфо вътре.

Тя се е писала пълна отличничка в училище, а после и висшистка с пълно отличие по икономика. Абе, ако ви трябва експерт икономист, знаете къде да се обърнете - Джулката ще ви "оправи". Ама така ще ви "оправи", че не е ясно после дали вие няма да искате да й върнете "оправията", при това бесни, но това са подробности...

Гани Боздугани изобщо не е споменала за маниите си по силикона и операциите, нито за скандалните си бракове - нищо. Упоменат е само предишният й Илиян Найденов, но нито първият - Станимир, нито последният - Теодор Гецов, фигурират.

Най-абсурдното е, но от Джулиана всичко може да се очаква, че в нейната Уикипедия няма място и за децата й - нито дума, нито лаф за двете момченца. Толкова! Но, пак повтаряме - ако дирите икономист - ей я, на!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.