Чувай, Боже: И Виктория Капитонова стана писателка, попиляха я! (ВИЖ ТУК)

Виктория Капитонова се цани за писател, книгата е вече готова!

https://goreshto.net/shoubiznes/chuvay-bozhe-i-viktoriya-kapitonova-stana-pisatelka-popilyaha-ya-vizh-tuk/111332 Goreshto.net
Чувай, Боже: И Виктория Капитонова стана писателка, попиляха я! (ВИЖ ТУК)

Виктория Капитонова се цани за писател, книгата е вече готова!

Видяла жабата, че коня го подковавали, та решила и тя да вдигне крак... Малко на това заприлича и Виктория Капитонова, която от зор за пари, реши да стане писателка. Не, това не е виц. Устатата рускиня е готова с книгата си, а ако се чудите какво пък толкова може да напише тя, ето - съвети как да изкараме пари...

Викито, която се съдра да се бута по риалити и каквито и да било ТВ-формати, че барем се прочуе и добие някой лев, издаде цяла книга за това как да забогатеем. Тя била пълна със съвети за инфлуенсъри, за каквато се смята самата тя, без да намекне дори, че винаги е разчитала на помощта на богати чичковци, които да й осигурят що-годе сносния лайфстайл.

Разбира се, още с първата информация за книжлето на Капитонова, мрежата я попиля. И набързо й припомни как последният й чичак я паряса, защото не можа да я изтърпи.

"Дидо Културиста ли беше, какво беше - би й шута, та се не видя. И забелязахте ли, че след раздялата взе, че прописа, милата. Викито е свикнала или поне й се иска да води луксозен начин на живот, но при все, че и не работи, ще й се получи малко трудно. Не може да се мери с кака си Наталия Кобилкина, онази ще я схруска на закуска", смеят се в нета.

Тепърва ще видим дали ще се продава наръчника за пари на Капитонова и дали това няма да е поредната й набутвация.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.