Циция: Филип Буков заведе гаджето си Ива в Ница, но й забрани да харчи!

Филип Буков лично призна, че е забранил на Ива да се разпуска!

https://goreshto.net/shoubiznes/ciciya-filip-bukov-zavede-gadzheto-si-iva-v-nica-no-y-zabrani-da-harchi/132056 Goreshto.net
Циция: Филип Буков заведе гаджето си Ива в Ница, но й забрани да харчи!

Филип Буков лично призна, че е забранил на Ива да се разпуска!

Филип Буков спретна двойна изненада на любимата си Ива Симеонова. Казваме двойна, защото от една страна той я заведе на екскурзия в Ница, но от друга й забрани да харчи пари по магазини. Да, това призна самият актьор като разсмя мрежата здраво.

"Луксът ми действа успокояващо... За 10 секунди тук в Ница видях всичко, което не мога да си позволя", шегува се чаровникът, а после сам добави, че е държал гаджето си за ръката и й е забранил да се отплесва по магазините, да не би да си хареса нещо.

Всъщност майтапът на Филип си е и чиста истина, защото отлично знаем колко печелят родните актьори. Заплатите им са обидно ниски и затова те се вдигаха на не един и два протеста през последните години. Филип си опита късмета в няколко риалити формата, с надеждата да захлеби, но в нито един не му се получи да стигне до победа.

Той обаче е спокоен, защото знае, че половинката му го обича заради самия него, а не, защото е баровец. Знаем, че Ива е студентка и с Филип се запознали случайно в едно заведение. Отнело му страшно много време и зор, докато успее да я свали, защото тя не му вярвала.

"Знаеше ме от екрана и беше убедена, че съм пълен женкар, който сменя бройките всяка вечер. На главата си едва не застанах, за да я уверя, че това не съм аз, че не съм такъв", смее се Буков.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.