Цирк: Деси Плевнелиева плаче със сълзи от смях в "Хелс Китчън", заради простотиите на Къци Вапцаров!

Деси Плевнелиева буквално ревеше от смях!

https://goreshto.net/shoubiznes/cirk-desi-plevnelieva-plache-sas-salzi-ot-smyah-v-hels-kitchan-zaradi-prostotiite-na-kaci-vapcarov/53198 Goreshto.net
Цирк: Деси Плевнелиева плаче със сълзи от смях в "Хелс Китчън", заради простотиите на Къци Вапцаров!

Деси Плевнелиева буквално ревеше от смях!

Сълзи от смях, в буквален смисъл - това показа снощи Деси Плевнелиева в "Хелс Китчън" като отчаяно се опитваше да скрие с ръце кикотенето си. Но то ставаше все по-силно, а сълзите й така се разтекоха, че не смогваше да ги изтрие...

Причината ли - нейният съотборник в отбора на Звездите - Къци Вапцаров. Двамцата с Къцито трябваше да сготвят риба и да се преборят с отбора на сините пред шеф Ангелов. Оказа се обаче, че рибата им е пълна трагедия, като дори не са й махнали костите.

"Че аз като ям риба и костичките си ги вадя с ръка от устата и си ги махам. Не е проблем", започна да се оправдава Къци, при което Деси я напъна яко на смях, а Виктор Ангелов гледаше така, все едно срещу него стои идиот.

Върхът на всичко обаче бе, когато Вапцаров обясни на Ангелов, че отстрани в чинията са сложили половинка лимон, а онзи се опули. Защото лимонът се оказа портокал.

"Сега да обясня и да си запишете - ако е оранжево, значи е портокал. Жълто ли е, значи е лимон. Да повторя?!", вече в ступор беше Виктор Ангелов и не само Деси Плевнелиева, а и всички останали участници се скъсаха да се хилят.

В крайна сметка сините победиха заслужено, а така наречените звезди си тръгнаха орезилени. Интересно какво ли ще сервират на шефа следващия път и ще му трябва ли валериан поне, за да го преглътне?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.