Цитиридис отсече: Такъв тип жена няма дори да я погледна! (ето какво призна)

https://goreshto.net/shoubiznes/citiridis-otseche-takav-tip-zhena-nyama-dori-da-ya-pogledna-eto-kakvo-prizna/47247 Goreshto.net
Цитиридис отсече: Такъв тип жена няма дори да я погледна! (ето какво призна)

Цитиридис попари мераците на доста бръмчалки!

Николаос Цитиридис отдавна е преследван от маниачки за слава и влюбени девойки, които не се свенят да му пращат разголени и дори откровено цинични снимки в нета. За тази практика бе разказвал още преди време самият той, но вече му идва в повечко, защото е обвързан, а гаджето му (като всяка жена) се оказа ревниво.

Наскоро в ефир водещият призна нещо за себе си, което със сигурност е попарило не едно дамско сърце. Той обясни какви жени харесва и по-скоро какви жени изобщо не харесва и не би погледнал дори. Е, оказва се, че това са силно “нагласените” и гримирани мацки.

“Не мога да харесам жена с тежък грим, това даже ме отблъсква. Никакъв шанс няма момиче, дори и да е най-голямата красавица, ако ми дойде намазана и шпаклована до ушите. Просто не е моето това. Падам си по супер естествени и готини мадами, които се носят натурално и обичат непринудеността и живота, но реалният такъв”, казва Цитиридис.

Той призна и още нещо – след връзките си с него, бившите му приятелки веднага срещали истинската си любов. А него, разбира се, го забравяли. “Не ми вървеше с дамите и това е. По едно време мислех, че съм прокълнат в любовните истории, никакъв ме нямаше по тая част”, смее се водещият.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.