Цитиридис ревна: Дебел съм и отпуснат като желе! (спешно влезе в залата)

Цитиридис иска да се върне във форма преди новия сезон!

https://goreshto.net/shoubiznes/citiridis-revna-debel-sam-i-otpusnat-kato-zhele-speshno-vleze-v-zalata/116064 Goreshto.net
Цитиридис ревна: Дебел съм и отпуснат като желе! (спешно влезе в залата)

Цитиридис иска да се върне във форма преди новия сезон!

Николаос Цитиридис влезе за пръв път в Би Ти Ви като едно младо, симпатично и стройно момче, но за няколко годинки започна да се превръща в чичко. Той така се занемари и отпусна, че се сдоби с тлъсти паласки, коремче и тяло, което се тресе като желе.

Самият грък си признал това пред приятели като се упрекнал, че се е превърнал в дроб. "Виж ме, бе! Какъв бях, какъв станах... Като малеби се чувствам, особено като започна да тичам и всичко ми се друса. Влизам във фитнеса, пък каквото ще да става. Ще правя тяло", заканил се Цитиридката.

Добре се е сетил водещият, макар и малко късно, бъзикат го зрители. Николаос пусна снимки от залата, където пухти над тежките въжета - явно мускулите му не са били никак развити.

"Тепърва го чака голям зор, но ако е упорит, дори Мистър Олимпия може да стане. Всичко е в главата, във волята и в постоянството", окуражавал го инструкторът му.

Явно Цитиридис, който се оплака, че отпуската му е твърде мижава, ще прекара по-голямата част от нея в тренировки, за да се върне на екрана в топ форма, както е обещал на гаджето си. Знаем, че от около година той е в сериозна връзка с актрисата Боряна Братоева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.