Цветанка Ризова взриви: Правя тези 2 неща, затова съм млада и хубава! (ВИЖ ТУК)

Цветанка Ризова разкри своите трикове за младост и хубост!

https://goreshto.net/shoubiznes/cvetanka-rizova-vzrivi-pravya-tezi-2-neshta-zatova-sam-mlada-i-hubava-vizh-tuk/139249 Goreshto.net
Цветанка Ризова взриви: Правя тези 2 неща, затова съм млада и хубава! (ВИЖ ТУК)

Цветанка Ризова разкри своите трикове за младост и хубост!

Водещата на "Лице в лице" Цветанка Ризова шашна зрителите със своите тайни или дори ритуали, заради които, по думите й, била все така млада и хубава. Цветанка, която този месец навърши 59 години, признава, че не обича пластичните операции и се бои от тях, като имала съвсем малко и чисто дерматологични корекции.

От много време насам обаче тя правела всеки ден нещо, което е убедена, че влияе невероятно ползотворно на кожата на лицето й. А именно - пие топла вода преди хранене и преди кафето всяка сутрин, но не просто чаша, а половин литър такава. Това са повече от две големи чаши с вода, или дори три.

Не е гаранция обаче, че такова количество вода наведнъж може да приеме всеки човек. На някои им призлява и не е добре да се насилват да го правят, но явно на Ризова й е таман, защото е свикнала.

Другото, което направила, за да бъде все хубава и каматна, е да спре захарта изцяло. Тя не се доближавала до нищо сладко, с изключение на малка лъжичка с пресен и натурален мед, каквато си взимала по веднъж всеки ден.

Потребители я подкрепиха за топлата вода, която се знае от всяко дете, толкова е нашумяла. Но я бъзикнаха, че и цялата да се олива с топла вода отгоре до долу, няма как да прилича на момиченце, защото възрастта си е възраст.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.