Цвети на Криско изпадна в криза, заради отпуснат корем! (ВИЖ ТУК)

Цвети на Криско се е зарекла да спи в залата!

https://goreshto.net/shoubiznes/cveti-na-krisko-izpadna-v-kriza-zaradi-otpusnat-korem-vizh-tuk/131985 Goreshto.net
Цвети на Криско изпадна в криза, заради отпуснат корем! (ВИЖ ТУК)

Цвети на Криско се е зарекла да спи в залата!

Бившата стюардеса Цветелина Петрова, която за хората е просто Цвети на Криско, е изпаднала в криза. Това разкриха близки до нея и рапъра като обясниха, че Петрова напоследък само дето не спи във фитнес залата.

Да, тя никога не е била дебела, дори и когато беше бременна и роди двете си деца, но изобщо не харесвала корема си и не можела да се примири, че няма изразени плочки по него. Особено като гледала снимки на някои от плеймейтките, еле пък на Златка Димитрова, напълно се комплексирала.

Криско се опитвал да налее акъл в главата на жена си и да й обясни, че изглежда чудесно, а и няма да се явява на конкурс по бодибилдинг, но тя не искала и да чуе.

"Как ще се появя на плажа в този вид?! Ще ме скъсат от майтапи за корема и ще ме изкарат угоена или най-малкото отпусната. Не! Ако трябва ще се пренеса в залата, но ще ги извадя наяве тези плочки за максимум два месеца", уверявала Цвети, която се е подложила и на крайно строг хранителен режим.

Потребители обаче я "хранят" обилно и я упрекват, че освен за визията си, явно не мисли за нищо друго. От което пък се замислят колко точно е умственият й багаж и дали изобщо има наличие на такъв...

"Аман от прости кухи лейки, отврат са", пишат в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.