Цвети на Криско потресе: Мързи ме да си правя кола маска! (като орангутан ли ще ходи)

Цвети на Криско призна, че не си маха космите с кола маска!

https://goreshto.net/shoubiznes/cveti-na-krisko-potrese-marzi-me-da-si-pravya-kola-maska-kato-orangutan-li-shte-hodi/114363 Goreshto.net
Цвети на Криско потресе: Мързи ме да си правя кола маска! (като орангутан ли ще ходи)

Цвети на Криско призна, че не си маха космите с кола маска!

Откровено и неочаквано признание направи Цвети на Криско, което първоначално сащиса мнозина. Както си "седеше", изведнъж Крисковица изцепи, че не си прави вече кола маска, защото я мързяло, а и боляло доста.

Тъкмо някои потребители си помислиха, че бившата стюардеса е закачила от новата западна мода да ходи космата и да се кефи на крака на орангутан, тя поясни какво е имала предвид.

"Кола маската ми е адски досадна. Да, навремето я правих, но е болезнено и пипкаво нещо. Затова отдавна съм минала на лазерната епилация и дори си купих уред, с който се правя сама вкъщи. Лесно, приятно и най-вече няма и грам болка", хвали се Цвети Петрова.

Всъщност от доста време насам тя не блесва с нищо друго, освен с позьорските си снимки и постове в нета. Мъжът й е ясен - пее, пише текстове за хитови парчета, вади пари. А Цветелинка какво прави, освен да се занимава само със себе си и прогресивно да оглупява, не е ясно.

"То хубаво две деца, но като я гледаме, не се е скъсала от домакинска работа. Ако една жена не се занимава с нещо, не си развива мозъка малко от малко, то извинявайте, ама от нея ще излезе просто една овца. Овца, която по цели дни ще мисли за грима си и за парцалите си. Потрес!", коментират потребители в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.