Цвети от "Хелс Китчън" влиза в "Ергенът": Там ще ги избия половината!

Цвети от "Хелс Китчън" се закани на конкуренцията!

https://goreshto.net/shoubiznes/cveti-ot-hels-kitchan-vliza-v-ergenat-tam-shte-gi-izbiya-polovinata/113836 Goreshto.net
Цвети от "Хелс Китчън" влиза в "Ергенът": Там ще ги избия половината!

Цвети от "Хелс Китчън" се закани на конкуренцията!

Кой не помни колоритната фурия Цвети от "Хелс Китчън"?! Момичето от Враца, което нямаше идея коя е Жана д'Арк, нито колко молекули имаме в тялото си, но пък бе повече от забавно и показа завидни кулинарни умения.

Същата тази Цвети още няма гадже, но орева орталъка, че не може да се измъкне от ухажори. Разни типове постоянно я преследвали и й пишели в чата, а тя вече вдига ръце.

"Ама само ме гонят, бе! Омръзна ми яко. Колко пъти да повтарям, че не си търся гадже от мрежата?! В чата ми е лудница, някакви ненормални ми пускат дори неприлични неща и снимки", оплаква се Цветито, която също провокира последните със снимките по бански и кифленски муцуни, които прави по фотосите си.

Що се отнася до въпроса, който вълнува мнозина - дали тя ще влезе в новия сезон на "Ергенът", Цвети каза, че не иска. Е, поне засега, де, защото не е изключено да преосмисли решението си.

"Аз ако вляза там, ще ги избия половината. Как си мислите, че ще търпя някакви квачки и надувки, като съм гледала предишните сезони?! Само някоя да ми тръгне на въпреки и ще я накарам да си изяде обувките", заканва се Цвети.

И точно заради тези си заявки би била идеален избор за продуцентите. А и тя не е спечелила "Хелс Китчън", така че няма забрана за участие в конкурентна медия по договор.

1 Коментара

Пешо

преди 9 месеца

Само да не я качва тая снимка в тиндър да се не преебе некой

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.