Цялата злоба, която изля върху Маги й се върна: Алек Младенов съсипва Йоана!

Алек Младенов щеше да изгони Йоана още снощи!

https://goreshto.net/shoubiznes/cyalata-zloba-koyato-izlya-varhu-magi-y-se-varna-alek-mladenov-sasipva-yoana/133467 Goreshto.net
Цялата злоба, която изля върху Маги й се върна: Алек Младенов съсипва Йоана!

Алек Младенов щеше да изгони Йоана още снощи!

Алек Младенов щеше да изгони Йоана още снощи, защото изборът на сърцето му беше Валерия Дакова. Малката чаровница обаче явно поиска сама да си тръгне, защото започна да се държи неадекватно и то точно на последния вечерен коктейл. Видяхме как тя млъкна и буквално седя като пукел през цялото време, хвърляйки ергена в шах.

Синеочкото опита на два пъти да комуникира с нея, не му се получи и вместо да й докаже, че я харесва като й даде роза, акълът му стигна дотам, че да я изгони. Брилянтно, няма що... Но той по принцип не показа огромно наличие на интелект, коментират и зрителите.

Така Йоана се промъкна между капките и остана до полуфинала, където обаче ще си получи заслуженото заради цялата злоба и обиди, които не спря да сипе към Магдалена Томова.

Източници от кухнята разкриха, че Йоана била надута и надъхана до краен предел, смятайки, че Алек твърдо ще я предпочете пред "дъртата" Магдалена. Какъв бил ужасът й, когато той избрал именно Томова пред нея и тя трябвало да си събере "бохчите" след семейната среща, която проведе с ергена.

"Много на сериозно се беше взела тази Йо и се смяташе едва ли не за жена на Алек, но ето че остана с пръст в устата. Смятайте каква й е била физиономията", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.