Д-р Неделя Щонова взриви с признанието си за козметичните процедури и силикона! (ВИЖ ТУК)

Неделя Щонова не харесва пластмасите, които са на мода!

https://goreshto.net/shoubiznes/d-r-nedelya-shtonova-vzrivi-s-priznanieto-si-za-kozmetichnite-proceduri-i-silikona-vizh-tuk/111474 Goreshto.net
Д-р Неделя Щонова взриви с признанието си за козметичните процедури и силикона! (ВИЖ ТУК)

Неделя Щонова не харесва пластмасите, които са на мода!

Красивата докторка Неделя Щонова определено стои така добре на екран, че мнозина откровено вярваха, че тя е редовен посетител на пластичните и козметични клиники. Е, уви, тя ги разочарова. И не само ги разочарова, но и директно обиди мнозина, макар и да го направи деликатно и възпитано.

Щонова заяви в прав текст, че за всичките си години нито веднъж не се е подлагала на никакви интервенции. Няма силикон, няма филъри, няма конци в лицето, няма ботокс, дори няма хиалурон в устните. И това й харесва, защото се ужасявала от тези намеси.

"Одобрявам пластичната хирургия, но само ако има наложащ и спешен проблем, сериозен проблем. Иначе не. Не разбирам тези момичета и тези жени, които се правят едни и същи, като извадени от калъп са. Нямат индивидуалност, нямат личност, нямат лице дори. А после плачат и се чудят защо мъжете ги сменят с други толкова често - ами господата просто не откриват разликите в настоящата, предишната и бъдещата", обяснява Неделя Щонова.

Тя призна с усмивка, че ако си пипне нещо по лицето, косата и тук-там по тялото, вероятно ще я докарат като за корица на списание, но не го желае. Тя е доволна от начина, по който изглежда и твърди, че си обича всяка една бръчица.

"Разберете, че не визията, а духа, ума и сърцето ви са тези, които могат да накарат някой да ви обича истински", казва Щонова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.