Да не остане по-назад: Алекс Гърдева си направи джуките двойни! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/shoubiznes/da-ne-ostane-po-nazad-aleks-gardeva-si-napravi-dzhukite-dvoyni-snimki/47346 Goreshto.net
Да не остане по-назад: Алекс Гърдева си направи джуките двойни! (СНИМКИ)

Алекс Гърдева изду джуки като мекици!

Алекс Гърдева от “Ергенът” отдавна вече изгуби славата, която имаше в началото и особено в края на предаването. Тогава цяла България я обожаваше и я аплодираше за дръзкото решение да върне розата на лигавия Виктор Стоянов и доброволно да напусне шоуто, защото онзи не знаеше боли ли го, сърби ли го… Психоложката вдигна рейтинга си до небесата и задмина дори по-хубавата и вървежна от нея Виктория Капитонова. Но… до днес.

Отдавна вече нито тя, нито рускинята се котират на “пазара” на “звездите” у нас, макар че не спират да се навират в очите на хората в мрежата. Знаем, че и двете го играят инфлуенсърки, но да вадят добри пари от това, едва ли… За да не остане по-назад обаче и да се направи на модерна, Александра Гърдева се подложи на разкрасителна интервенция.

Тя наля джуките си с хиалурон и към днешна дата устата й е двойно по-обемиста отколкото беше преди. При все, че тя нямаше тънки устни, мнозина са на мнение, че новите й са прекалено големи и стоят грозно. Явно обаче тя така се харесва и дори ги издува напред при позиране за снимки, което е нелепо.

С джуки или без, Гърдева още няма гадже и е сингъл. А може би точно това е идеята на това “разкрасяване”…

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.