Дамите са в шок: Не е за вярване какво прави Георги Валентинов след Сървайвър!

Георги Валентинов шашна всички с това си признание!

https://goreshto.net/shoubiznes/damite-sa-v-shok-ne-e-za-vyarvane-kakvo-pravi-georgi-valentinov-sled-sarvayvar/110030 Goreshto.net
Дамите са в шок: Не е за вярване какво прави Георги Валентинов след Сървайвър!

Георги Валентинов шашна всички с това си признание!

ММА боецът Георги Валентинов смая (мако казано) всички след излизането си от Сървайвър и връщането в България. Знаем, че той и останалите от формата бяха отделени месеци наред от близките си и нормалния си начин на живот като се бореха за голямата парична награда и... за оцеляването си.

Познатите и последователите на Валентинов бяха убедени, че щом стъпи на българска земя, като един истински "мачо", той ще се впусне в свалки и безразборни срещи с гаджета. Затова и много мацки се надъхаха и не спират да му пишат закачливи коментари и съобщения в мрежата.

Уви - Георги ги "закла" като призна какво прави от няколко дни и не смята да спира. Оказа се, че той... яде! Яде бе, яде... Това било нещото, което му липсвало в Доминикана и изобщо не се сеща за креватни гимнастики.

"По цял ден ям. Лежа и пак ям, редувам с гледане на телевизия", смее се Валентинов, когото някои обявиха вече за тотално изперкал. Бившият на Златка Райкова обаче отвръща, че след огромното натоварване и скандали във формата, последното, от което се вълнува сега, са жените и тяхното мрънкане.

"Нямам приятелка, защото не съм открил това, което търся, а просто някакви си движения в кревата не ме блазнят, не и на този етап. Ям, почивам си и събирам сили за тренировките и живота напред", казва Валентинов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.