Дани Петканов за новия на Богданска: Много й подхожда! (Близките й в шок: Ти гавриш ли се с нея?!)

Алекс Богданска и Мартин Светломиров са заедно от вече година!

https://goreshto.net/shoubiznes/dani-petkanov-za-noviya-na-bogdanska-mnogo-y-podhozhda-blizkite-y-v-shok-ti-gavrish-li-se-s-neya/143574 Goreshto.net
Дани Петканов за новия на Богданска: Много й подхожда! (Близките й в шок: Ти гавриш ли се с нея?!)

Алекс Богданска и Мартин Светломиров са заедно от вече година!

Вече година и повече са заедно Алекс Богданска и Мартин Светломиров, който преди време се представяше с фамилията Мартин Иванов. Това е първата сериозна връзка на манекенката с мъж след развода й с Даниел Петканов, който я срина за доста време.

Припомняме, че не Алекс, а Дани бе инициатор на разтрогването на брака им като решението му дошло като гръм от ясно небе за Александра. По онова време тя мислела за второ дете от Лудия репортер, а той й тръсна документите за развода.

Самата Богданска признаваше тогава в интервюта, че е зле, в депресия е и се чувства като свършена. За щастие консултациите с психолог са успели да й помогнат и ето, че намери нов мъж, когото Петканов приема повече от радушно. Според него двамата с Мартин много си пасвали и се радвал, че са заедно.

Близките на Богданска обаче не само не се радват, но и обвиниха Дани, че се гаври с нея, защото отдавна лъсна разкритието за въпросния Мартин. Оказа се, че той и преди е бил с жени за пари и просто търси от тях финансова изгода и слава, колкото може.

"Този повече от година е на издръжка на Александра, но тя спи. А сега и тъпия Дани да се изцепи, че много му се радвал... Идиоти и отгоре", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.