Дара изгърмя бушоните: Не мога да си намеря дрехи, големи са ми ц*ците!

Дара накара мъжете да се изпотят!

https://goreshto.net/shoubiznes/dara-izgarmya-bushonite-ne-moga-da-si-namerya-drehi-golemi-sa-mi-ccite/127931 Goreshto.net
Дара изгърмя бушоните: Не мога да си намеря дрехи, големи са ми ц*ците!

Дара накара мъжете да се изпотят!

Чудно ни е как ли ще реагира гаджето на Дара - Ервин Иванов на поредната й изцепка. Този път певицата тотално изгърмя бушоните като публично орева орталъка, че не може да си намери читави дрехи. И не, защото няма пари, а защото всички са й малки на ц*ците.

"Абе, хора, я кажете как да си намеря дрешки в тренда, че нищо модерно не ми става. Какво да направя като съм толкова плодовита и са ми големи ц*ците?! Искам и аз да се барна добре, но обикалям като алтава по магазините и нищо - всичко е направено все едно за яйца на очи", оплаква се Дарина Йотова.

Знаем, че тя си има природни дадености, които наистина са внушителни по размер, но със същите може да се похвали и колежката й Тита, която обаче още не се е ожалила, че не може да си найде парцалки.

Някои предположиха, че Дарето просто си прави реклама и иска да се шуми около името й, още повече, че тази вечер ще стъпи за пръв път на сцената на започващото "Денсинг старс".

"Явно й трябва малко рекламка, че не може да се мери по рейтинг с онази бръмчалка Натали Трифонова, или с Неделя Щонова, която хората обожават", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.