Дара, откачи ли?! Йотова втрещи последователите си с безумна тъпотия!

Дара се държи като инфантил, а вече е зряла жена!

https://goreshto.net/shoubiznes/dara-otkachi-li-yotova-vtreshti-posledovatelite-si-s-bezumna-tapotiya/119104 Goreshto.net
Дара, откачи ли?! Йотова втрещи последователите си с безумна тъпотия!

Дара се държи като инфантил, а вече е зряла жена!

Дарина Йотова - Дара отдавна се е доказала като доста щурава, да не кажем алтава, но този път надмина и себе си. Менторката от "Гласът на България", срещу чието присъствие във формата зрителите негодуват вече поредна година, цъфна в мрежата в потресаващ вид.

Сами виждате на какво се е направила, а фотото изобщо не бе подходящо за "Добро утро" на потребителите, които признаха, че са подскочили от ужас. "Мдаа, като няма какво да правя, си играя с нервите си и с очната линия. И се чудя и мая, ако бях мъж, с какво щях да си губя времето, щом не си слагам очна линия", разсъждава Дарето, за смях на всички.

Последователите й я попиляха, коментирайки толкова ли няма с какво друго да се похвали, или да сподели някоя умна мисъл, че само простотии са й в главата. При това Дара отдавна не е момиченце, вече е зряла жена, че и с напъни за сватба и семейство.

"Дарино, вземи си оправи нрава и махни това инфантилно тъпо поведение, защото не си интересна, скучна си. Разбираме, че с друго не можеш да блеснеш и затова си решила да се правиш на маймуна, ама и това омръзна бе, драга", хранят я в мрежата.

Да не говорим за непрестанните коментари, че Йотова не е и на йота толкова талантлива, колкото 90% от участниците в предаването, които обаче тя трябва да оценява.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.