Дара се освини: Гоих се като прасе по празниците, не мога да се гледам!

Дара призна, че се е спукала от плюскане!

https://goreshto.net/shoubiznes/dara-se-osvini-goih-se-kato-prase-po-praznicite-ne-moga-da-se-gledam/124818 Goreshto.net
Дара се освини: Гоих се като прасе по празниците, не мога да се гледам!

Дара призна, че се е спукала от плюскане!

Дарина Йотова - Дара си призна без бой, че се е освинила, ама яко. Певицата, която няма гена на Никол Станкулова и всичко, което лапне, й се лепи, се отпуснала по празниците и близо две седмици плюскала здраво. Каквото й се мерне пред очите, се озовавало в устата й и резултатът не закъснял - 4-5 килца нагоре.

"Гоих се като прасе по тези празници и си зарязах режима, на който съм обикновено. Затова вчера си казах - Даро, спри да плюскаш и започни да се потиш. Спорт, силови и кардио тренировки, глад - това му е цаката, ако не искам да се търкалям скоро", смее се Йотова.

Тя обясни, че принципно спазва правилото на фастингите, при които се яде веднъж или най-много два пъти на ден, като обикновено първото ядене за деня е на обяд.

"Хапваш вечерта, да речем към 20 часа, а после ядеш чак на идния ден към 12-13 часа на обед. Това прави чудеса с тялото, но разбира се, не бива да се тъпчеш с вредни храни, дори и веднъж дневно да си решил да ядеш", обяснява Дара.

Потребители обаче коментират, че няма за какво да се тревожи, тъй като гаджето й е мюсюлманин, а е ясно, че те си обичат закръгленките дами - да има какво да им пипнат.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.