Дара се р@зчекна в Занзибар! (пусна БРУТАЛНИ СНИМКИ с гаджето)

Дара и Ервин Иванов са на топло в Занзибар!

https://goreshto.net/shoubiznes/dara-se-r-at-zchekna-v-zanzibar-pusna-brutalni-snimki-s-gadzheto/52188 Goreshto.net
Дара се р@зчекна в Занзибар! (пусна БРУТАЛНИ СНИМКИ с гаджето)

Дара и Ервин Иванов са на топло в Занзибар!

На слънчево и топло в Занзибар са Дара и гаджето й Ервин Иванов, за който се знае, че е лекар и че е бившия годеник на внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева. С Теди се разделиха заради болезнената ревност на Ервин, който обаче, странно как, се е променил към Дара.

Дарина Йотова е в пъти по-освободена и дори разюздана в поведението си от Теодора Кулева, но Иванов й угажда да акъла и не й троши хатъра, както се казва. С какво го е омаяла Дара, освен с чудеса в кревата, не е ясно, но някои подозират, че Ервин просто си гледа кефа с нея.

"Ревнувал е Теодора, защото са били сгодени, имал е сериозни намерения към нея. Докато си личи, че с Дарето просто се забавлява, купонясва, търкаля се в леглото и по плажа, и толкова. Като реши да се жени и да има деца, ще я зареже от раз и ще си избере друга", коментират убедено потребители в нета.

Дотогава обаче той и Дара си прекарват забележително. Толкова добре, че чак фотосите оттам дойдоха малко в повечко на феновете й, които я обвиниха, че както винаги се е р@зчекнала и се държи като кифла.

"Талант имаш, но с тези дебилни изцепки изглеждаш тъпа и евтина. Какво точно показваш и на кого, смешно е", пишат в мрежите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.