Дарин Ангелов скочи на колегите си: Плюхте ме, обиждахте ме, гаврехте се с мен!

Дарин Ангелов се изказа по повод скандалите в Народния театър!

https://goreshto.net/shoubiznes/darin-angelov-skochi-na-kolegite-si-plyuhte-me-obizhdahte-me-gavrehte-se-s-men/113885 Goreshto.net
Дарин Ангелов скочи на колегите си: Плюхте ме, обиждахте ме, гаврехте се с мен!

Дарин Ангелов се изказа по повод скандалите в Народния театър!

Дарин Ангелов е по-разпознаваем за зрителите като панелист на Гала, но всъщност той е актьор от Народния театър. И като такъв не пропусна да вземе отношение по скандала, който направи за резил целия театър и продължава да го срива със земята. Скандал, предизвикан от актьори, а причината е директорът - Васил Василев.

Знаем, че от самото му назначаване актьорите са разделени на лагери - едни искат спешната му оставка и отстраняване от поста, а други го подкрепят и твърдят, че колегите им преувеличават и си измислят.

Срещу Василев е щерката на големия Тодор Колев - Албена Колева, Камен Донев и още редица театрали, а други се обявиха в негова защита. Това са Ани Пападопулу, Владо Карамазов, а сега и Дарин Ангелов.

Последният скочи наистина разстроен и сподели, че колегите му са се нахвърляли срещу него, просто защото е играел ролите си и е работил, отказвайки да злослови и да саботира представления.

"Обиждахте ме, унижавахте ме, купувахте ме и ме продавахте, гаврехте се с мен, крещяхте ми... но аз играх. Играх и ще продължавам да играя, защото съм актьор, защото си обичам професията и най-вече затова, защото Народния театър за мен е нещо свято, а това, което се прави с името му в момента, е кошунство", категоричен е Дарин.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.