Дарина Павлова неузнаваема в коледната нощ, показа и нова снаха! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/shoubiznes/darina-pavlova-neuznavaema-v-kolednata-nosht-pokaza-i-nova-snaha-snimki/47348 Goreshto.net
Дарина Павлова неузнаваема в коледната нощ, показа и нова снаха! (СНИМКИ)

Дарина Павлова и семейството й заедно на празниците!

Дарина Павлова ще чукне 60-така идната година, а просто не прилича на себе си. Мадам Мулти посрещна Коледа в богатия си дом и семеен кръг, по-неузнаваема от всякога. За възрастта си вдовицата на Илия Павлов изглежда като девойка, но не е ясно дали това изцяло се дължи на пластичните й интервенции, или има и голяма доза фотошоп. Най-вероятно става дума и за двете, коментират в нета.

Дарина става все по-нежна и със сладкото излъчване на момиче, а годините вървят напред, а не назад. Тя обаче явно се е вманиачила по визията си и показва очевиден страх от остаряване, коментират в нета. “А и как няма да я е шубе, като си пада все по млади момченца, дето може да ги е родила?! Кога сте я виждали да се хване с мъж на нейните години, че и по-зрял, който да й приляга”, питат потребители.

Заедно с Павлова, в дома й бяха синът й Илия Калоян, който доведе и новата си приятелка – дългокрака руса красавица, която обаче още е непозната за масите. Семейно щастие се задава за фамилията скоро, защото пък щерката на Мадам Мулти – Паола е бременна и ще роди съвсем скоро. На фотото до нея е бъдещият щастлив татко.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.