Дъщерята на Николина Чакърдъкова: Със Симеон се разделихме, но никога не ми е посягал!

Щерката на Николина Чакърдъкова разказа за живота си със Симеон Бакалов!

https://goreshto.net/shoubiznes/dashteryata-na-nikolina-chakardakova-sas-simeon-se-razdelihme-no-nikoga-ne-mi-e-posyagal/115876 Goreshto.net
Дъщерята на Николина Чакърдъкова: Със Симеон се разделихме, но никога не ми е посягал!

Щерката на Николина Чакърдъкова разказа за живота си със Симеон Бакалов!

След скандала със Симеон Бакалов, който наръга с нож и изпрати трима мъже в болница, а после се оказа, че е зет на певицата Николина Чакърдъкова, дъщерята на последната реши да проговори. Срамът и петното върху фамилията им се оказаха големи и Мария Чакърдъкова настоя да обясни нещата такива, каквито са.

Тя заяви първо, че със Симеон са разделени отдавна, много преди въпросния скандал. Но тя натърти, че краят на връзката им не е свързан по никакъв начин с насилие от негова страна, нито с нещо, което да заплашва сигурността или честа на нея и семейството й.

"Да, със Симеон не сме заедно, но няма да си кривя душата - не е посягал нито на мен, нито на мой близък, никога. Никога не е имало насилие между нас, нямало е дори обиди. Не знам какво е станало в онази кошмарна нощ в село Балдево, но съм убедена, че има нещо, което трябва да се изясни. Не може просто така някой да извърши подобно брутално жестоко деяние", казва Мария Чакърдъкова.

А Борис Партулов - баща на един от пострадалите мъже, твърди, че Симеон ги е клал като прасета, с нечувана жестокост и хъс. Той настоява престъпникът да лежи в затвора с десетилетия и да не го пускат оттам.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.