Дъщерята на Тодор Колев стъписа: Дълги години не бях близка с баща ми!

Щерката на Тодор Колев - Албена Колева разказа нещо неочаквано!

https://goreshto.net/shoubiznes/dashteryata-na-todor-kolev-stapisa-dalgi-godini-ne-byah-blizka-s-bashta-mi/137188 Goreshto.net
Дъщерята на Тодор Колев стъписа: Дълги години не бях близка с баща ми!

Щерката на Тодор Колев - Албена Колева разказа нещо неочаквано!

Дъщерята на големия Тодор Колев - Албена Колева, отдавна върви по стъпките му. Тя е актриса, а от три години и жури на театралния фестивал, кръстен на негово име, който се провежда в Шумен.

Албена прави много неща за името и паметта на обичания ни актьор, но призна наскоро нещо, което никой не очакваше да чуе от нея. А именно, че не е била близка с татко си дълги години.

"Сближих се с баща ми късно, чак след като завърших НАТФИЗ. Като малка, а и като ученичка, двамата никак не бяхме "гъсти", така да го кажа. Някои се хвалят, че са приятели с бащите си, но аз не бях. Причината беше в това, че рядко се виждахме, колкото и прозаично да звучи. Той постоянно пътуваше, беше зает и не оставаше време да седнем, да говорим, да се опознаем. А после пък беше против да ставам актриса, но се заинатих и не го послушах. Чак след НАТФИЗ започнахме да опознаваме истински, като зрели хора", разказва Албена Колева.

Не само покрай баща си, но и покрай майка си - Адриана Палюшева, която играе в Сатиричния театър, тя се запалила по актьорската професия. И днес твърди, че не би се насочила към нещо друго, ако можеше да се върне назад.

"Да, нашата работа не е от най-платените и това го знаят и децата, но ти дава неща, които парите не могат да купят. Знам ли, раждаш се с това, то ти е призвание някакво", обяснява щерката на Тодор Колев.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.