Дъщерята на Йорданка Христова обидена: Майка й забрави за именния й ден!

Йорданка Христова и Ивана винаги са били близки!

https://goreshto.net/shoubiznes/dashteryata-na-yordanka-hristova-obidena-mayka-y-zabravi-za-imenniya-y-den/124912 Goreshto.net
Дъщерята на Йорданка Христова обидена: Майка й забрави за именния й ден!

Йорданка Христова и Ивана винаги са били близки!

Голямата Йорданка Христова винаги е била майка орлица и до днес е безкрайно близка, както със сина си, така и с дъщеря си. Данчето винаги е била зад гърба на щерка си Ивана и бе нейната най-голяма опора, когато тя реши публично да признае за нестандартната си ориентация.

Помним, че преди време Ивана се залюби не с коя да е, а с бившото гадже на Люси Дяковска - Камелия, която познаваме от Къщата на Големия брат. Явно Камито търсеше просто пиар и популярност покрай Люси и не се поколеба да я зареже в мига, в който дъщерята на Данчето Христова прояви мераци към нея. Не се знае дали двете са още заедно към днешна дата, но Ивана наскоро се обиди на родителката си.

Причината е колкото прозаична и невинна, толкова и сериозна - Данчето забравила да й честити именния ден, или по-скоро закъсняла с поздравлението доста. Най-учудващото е причината, поради която е изпаднала в "амнезия" и тя се казва Гришо.

Да, певицата така се отплеснала да гледа последната среща на Григор Димитров, в която той грабна купата, че тотално "изфирясала" и забравила, че не само тя е именичка, а и че щерка й също има празник.

Разбира се, след победата на Гришо, бързо се освестила и успяла да се извини, че и да се реваншира на щерка си.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.