Дебора от Стара Загора се взе за принцеса: Никога не съм се качвала на влак! Сега ми се налага и съм в шок! (ВИЖ ТУК)

Дебора от Стара Загора никога през живота си не се е качвала на влак!

https://goreshto.net/shoubiznes/debora-ot-stara-zagora-se-vze-za-princesa-nikoga-ne-sam-se-kachvala-na-vlak-sega-mi-se-nalaga-i-sam-v-shok-vizh-tuk/142827 Goreshto.net
Дебора от Стара Загора се взе за принцеса: Никога не съм се качвала на влак! Сега ми се налага и съм в шок! (ВИЖ ТУК)

Дебора от Стара Загора никога през живота си не се е качвала на влак!

Ай стига, бе! Дебора от Стара Загора направи признание, с което втрещи мало и голямо, а мнозина смятат, че лъже. Тя обаче е така изплашена, че си личи, че казва истината. А тя е, че никога не се е качвала на влак през живота си...

На когото и да кажеш това, ще те гледа като изоглавен и с право. Все пак Дебора Михайлова не е на пет годинки и е просто невероятно, че никога не е пътувала с трен - казано по старому.

Сега обаче й се налагало, защото ще става студентка в столицата и вероятно ще си намери квартира там, понеже не иска на общежитие. Проблемът е, че Дебора трябва да отиде да се запише в университета на точно определена дата, но тогава всички автобуси до София били заети.

"Няма места никъде, а аз винаги с автобус съм пътувала до столицата. Сега ще трябва да се кача на влак, но като не съм го правила, не знам как ще стане. В шок съм, хора", споделя Михайлова, с което хептен сащиса българите.

Добре, ще приемем, че не си пътувала с влак, но защо да му се не види, трябва да си в шок от тази перспектива?! Какво смята Дебора - че във влака има канибали, или обикалят вещици...

Потребители я погнаха й я посъветваха да не плещи подобни глупости, защото се излага. "В шок била, да не е принцесата на Монако", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.