Дебора закъса за мъже и пари: Връща се на работа! (ето кой й гледа детето)

https://goreshto.net/shoubiznes/debora-zakasa-za-mazhe-i-pari-vrashta-se-na-rabota-eto-koy-y-gleda-deteto/47473 Goreshto.net
Дебора закъса за мъже и пари: Връща се на работа! (ето кой й гледа детето)

Дебора ще си дири мъж в кръчмите!

Помните ли певицата Дебора?! Да, същата онази, която през вечер се търкаляше пияна в Къщата на брадърите преди години. Отдавна не сме чували за нея, защото спря да пее и слезе от сцената. Причината първо беше мъж и бременност, а после стана самотно майчинство. Синът на Дебора – Самуил е вече на четири годинки, но почти не познава татко си, който зарязва певицата още след раждането.

“Дебора се надяваше на хубав живот с него, защото онзи беше доста заможен, но какво се оказа – че й тръсна бебе на ръце и офейка. Но така е, като и певачките ни нямат мозък и елементарна преценка, а се хващат с първия срещнат заради портфейла му”, коментират близки до обкръжението на Дебора.

Вече четири години тя гледа сина си заедно с огромната помощ на майка си като живеят заедно в нейния апартамент. Явно бабата ще продължи да се грижи за малкия и то още по-интензивно, защото Дебора заяви, че се връща на сцената. Налага й се, защото пари няма, а и мъже няма – нито бивши, нито настоящи.

“Все си мислеше, че някой ще се усуче около нея, но не стана. Явно са се наплашили от пиянските й изцепки и простотия в ефира, но никой не иска връзка с нея”, шушукат запознати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.