Денис Ризов я побърка: Наталия Симеонова започна да си играе с кукли!

Наталия Симеонова шашна потребителите в нета!

https://goreshto.net/shoubiznes/denis-rizov-ya-pobarka-nataliya-simeonova-zapochna-da-si-igrae-s-kukli/128070 Goreshto.net
Денис Ризов я побърка: Наталия Симеонова започна да си играе с кукли!

Наталия Симеонова шашна потребителите в нета!

Казано е и са много прави хората, че не бива никога да губим детското в себе си. Но това има май по-различно значение, от това да си играем с детски камиончета или кукли. Е, последното го прави бившата Фея на любовта - Наталия Симеонова, която сащиса последователите си.

Наталия показа в мрежата мъничка и сладка кукличка, в която обаче има нещо специално. От пръв поглед се вижда, че куклето е умален модел на самата Наталия - от облеклото й, до дългите рус къдрици, които са запазената й марка вече толкова дълги години. Приятелите й се шегуват само с това, че куклата не може да говори, докато Симеонова не може да спре да го прави, но така пък се получавал известен баланс.

Болшинството в нета се радват на Наталия и сладкия подарък, който е получила от свои приятели, но разбира се, хейтърите не спят. Те не скриха ехидните си усмивчици и дебелашки шеги от сорта на това, че Денис Ризов съвсем бил побъркал бившата си.

Припомняме, че Наталия Симеонова и Денис Ризов са разделени от десетилетия, но още нямат официален развод. За него тя е вече любима приятелка, но за нея той си остана голямата любов. Многократно Нати е признавала това, но дано в крайна сметка да се е научила и тя да го приема просто като близък човек.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.