Деси Цонева изригна: Не се хабете, тъпанари! Злобата ме храни! (ВИЖ ТУК)

Деси Цонева не се дава на хейтърите!

https://goreshto.net/shoubiznes/desi-coneva-izrigna-ne-se-habete-tapanari-zlobata-me-hrani-vizh-tuk/116579 Goreshto.net
Деси Цонева изригна: Не се хабете, тъпанари! Злобата ме храни! (ВИЖ ТУК)

Деси Цонева не се дава на хейтърите!

Тя за пореден път натърти, че не им се дава и няма да им се даде. Щурата Деси Цонева отдавна е обявила война на хейтърите и не се свени да им покаже среден пръст. Особено в случаите, когато злобата им е насочена към личния й живот и семейството й.

"Не се хабете, тъпанари! Злобата ме храни и ми е огромен кеф да ви карам да се "хапете" от яд", казва Цонева. Тя дори добавя, че много пъти нарочно публикува разни неща в мрежата, само защото знае, че те ще подразнят неприятелите й.

Както знаем, Деси има две деца - момче от първия си брак и момиче от втория с издателя Явор Стефанов. Двамата с Явор имат доста голяма разлика във възрастта, но това не е проблем за никой от тях. Нещо повече - Деси твърди, че обожава посивелите коси на своя Явор, които са признак на ум, опит и мъдрост.

По всичко личи, че двамата се разбират отлично и живеят на макс. Е, днес Цонева не го показа на снимките от първия учебен ден на децата си, но всъщност не показа и сина си, а само щерката.

"Синът ми не иска да го пускам в мрежата, сърди се. Какво да ги правиш - тийнейджъри", смее се Цонева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.