Деси Цонева: Преди се отрязвах като казак, лочех яко!

Деси Цонева не крие, че е злоупотребявала с пиячката!

https://goreshto.net/shoubiznes/desi-coneva-predi-se-otryazvah-kato-kazak-locheh-yako/116707 Goreshto.net
Деси Цонева: Преди се отрязвах като казак, лочех яко!

Деси Цонева не крие, че е злоупотребявала с пиячката!

Деси Цонева е позната с острия си, но директен език и това, че не крие много неща за себе си и живота си. Сега например тя призна, че навремето яко е злоупотребявала с алкохол. Всъщност това се видя от всички преди години, по времето, когато беше в Къщата на брадърите.

"Отрязвах се често и наистина здраво, лочех като казак. Купоните ме влечаха на макс и не пропусках сгоден случай. Но отдавна вече не съм така, дори рязко съм намалила пиенето и изобщо не се напивам така, че да не знам къде съм. Вече като пийнем по една-две чашки с моя човек, си е просто за разпускане, за удоволствие. А по дискотеки също не ходя почти", казва Цонева.

Тя се радва на двете си деца като момиченцето е от втория й брак с издателя Явор Стефанов. Всички наскоро приключиха лятната си почивка на море, което накара Деси да обясни разликите по Северното и Южното ни Черноморие.

"Варна си я обичам, както и други места на север. Но на Южното Черноморие повече не ща и да стъпя, защото много вируси има там. А на север никой от нас не се разболя дори и за ден", каза тя.

И все так не пропуска да допълни, че обожава Гърция за релакс, защото там не само е по-чисто, но и рибата, както и всички морски дарове са доста по-вкусни и кухнята е по-добра.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.