Деси Цонева разби мъжа си навръх рождения му ден: Ето какво сервира тя на Явор Стефанов! (ВИЖ ТУК)

Деси Цонева и Явор Стефанов са заедно от години!

https://goreshto.net/shoubiznes/desi-coneva-razbi-mazha-si-navrah-rozhdeniya-mu-den-eto-kakvo-servira-tya-na-yavor-stefanov-vizh-tuk/144768 Goreshto.net
Деси Цонева разби мъжа си навръх рождения му ден: Ето какво сервира тя на Явор Стефанов! (ВИЖ ТУК)

Деси Цонева и Явор Стефанов са заедно от години!

Двамата са заедно от години, а са семейни от 2019-та. Деси Цонева и Явор Стефанов имат доста голяма разлика в годините, но това не им пречи и дори обратното - май ги държи един за друг още повече.

Цонева, която има момче от предишния си мъж, роди дъщеричка на Стефанов и двамата я възпитават така, както е възпитана самата Деси - да бъде искрена, щура и директна.

Точно толкова директна, както беше днес, когато честити рождения ден на мъжа си. Издателят Явор Стефанов едва ли е останал учуден, защото си "знае стоката", но потребители в мрежата се сащисаха от пожеланието й към него.

"Бейби, честит да си ни! Да си ни много, ама много здрав - както физически, така и ментално, за да можеш да изтраеш всички щуротии, които сме ти подготвили и ще ти готвим занапред. Да знаеш, че с малкото порче много те обичаме", написа Цонева в нета.

Очевидно "малкото порче" е щерка им, която расте бързо като гъба, но децата са така. А Явор Стефанов със сигурност трябва да е един крайно търпелив мъж, за да издържи нрава на жена си. Още повече, че той вече е на солидни годинки, на които щаденето на нервната система е от особено значение.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.