Десислава взриви: Синът ми дойде при мен опулен! (Майки не е на себе си)

Десислава разказа цялата истина за сина си и гаджето му!

https://goreshto.net/shoubiznes/desislava-vzrivi-sinat-mi-doyde-pri-men-opulen-mayki-ne-e-na-sebe-si/122297 Goreshto.net
Десислава взриви: Синът ми дойде при мен опулен! (Майки не е на себе си)

Десислава разказа цялата истина за сина си и гаджето му!

Десислава се появи в ефир, за да разкаже от първо лице истината за най-коментираната в момента тема - как ще става баба на 45 години. Всъщност Деси сега е още на 44, но когато внучето й се роди, ще бъде с година по-голяма. А то се очаква на бял свят през април догодина като зодията му ще бъде овен.

Самата Десислава не крие, че се вълнува и много се радва, защото според нея, това е едно от най-смислените неща на света. Е, не скри, разбира се, че новината я е заварила неподготвена и не за друго, а защото синът й е още твърде млад за това.

"Но щом е станало, така е трябвало. Помня, когато Майки дойде при мен, за да ми каже - беше опулен, едва говореше. Веднага разбрах и го попитах бебе ли е, той каза да. В момента и той се вълнува много и хем го е страх, хем няма търпение да се появи бебокът", смее се Деси.

Певицата разказа, че за първи път се е запознала с бъдещата си снаха на голям паркинг и Анжела гледала доста изплашено. "Разбирам я, все пак аз съм известна личност, донякъде е нормално да реагира така и да не знае какво да очаква. Но се разбираме чудесно, макар да призная, че в началото смятах, че тя е просто поредното момиче на сина ми", казва Десислава.

Сега обаче е убедена, че двамата се обичат и си пасват отлично, за да създадат истинско семейство.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.