Детронираната Елизабет Кравец с горещи разкрития за "Островът на 100-те гривни"! (ВИЖ ТУК)

Елизабет Кравец поне е с гаджето си Атанас Пелтеков!

https://goreshto.net/shoubiznes/detroniranata-elizabet-kravec-s-goreshti-razkritiya-za-ostrovat-na-100-te-grivni-vizh-tuk/142555 Goreshto.net
Детронираната Елизабет Кравец с горещи разкрития за "Островът на 100-те гривни"! (ВИЖ ТУК)

Елизабет Кравец поне е с гаджето си Атанас Пелтеков!

Детронираната Мис България - Елизабет Кравец е сред 30-те участници в новото риалити "Островът на 100-те гривни". Украинката беше сред първите, които стъпиха на Филипините, след водещите и екипа на предаването. Тя обаче е и сред най-облекчените, тъй като е вътре с гаджето си Атанас Пелтеков.

Преди часове Кравец написа в мрежата, че съвсем скоро зрителите ще станат свидетели на нещо невиждано досега у нас, а именно как участниците на острова ще се сблъскат с неподозирани и от самите тях премеждия.

"Бяхме изморени, бяхме гладни, бяхме изтощени, бяхме озверели на моменти. Да, наградата за това е 300 000 лева, но не, никак не е лесно. И ако знаех какво ще ме очаква вътре, може би щях да си помисля дали да вляза", казва Елизабет.

Колкото до гаджето й, той е сред най-известните инфлуенсъри, пловдивчанин е и има своя марка дрехи. За невръстната си възраст (Атанас Пелтеков е набор на Кравец) той е постигнал завиден успех, но запознати твърдят, че това се дължи единствено на парите на родителите му.

Преди формата стана ясно и че двамата с миската са заживели заедно и тя се е преместила под тепетата заради любовта.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.