Детронираната Мис България Елизабет Кравец се оказа жадна за пари! (скандални разкрития)

Елизабет Кравец е още момиче, но ламти за кинти!

https://goreshto.net/shoubiznes/detroniranata-mis-balgariya-elizabet-kravec-se-okaza-zhadna-za-pari-skandalni-razkritiya/135216 Goreshto.net
Детронираната Мис България Елизабет Кравец се оказа жадна за пари! (скандални разкрития)

Елизабет Кравец е още момиче, но ламти за кинти!

Тя наистина беше една от най-красивите носителки на приза Мис България. Казваме "беше", защото вече не е, каквото и да говори и колкото и да не й се иска. Елизабет Кравец беше детронирана едва два месеца преди тазгодишния конкурс и изгуби всички възможности, които короната й осигуряваше досега.

Причините са ясни - неспазване на задълженията по договор и най-вече - опити за правене на пари зад гърба на организаторите. Кравец, която е от украинската школа, се възползвала от титлата, за да си урежда самостоятелни ангажименти и да не трябва да дели пари, погазвайки всички клаузи на договора за Мис България.

Организаторите ще й търсят по съдебен път около 20-30 000 евро, с които ги е вкарала в разходи и загуби. Елизабет на свой ред заяви, че нищо от това не е вярно и че е изпълнявала всичко, но не искала да губи ангажименти и връзки с клиенти, които организаторите пренебрегвали с месеци.

Кравец обясни и че е още малка, почти дете, а бъдещето било пред нея. Тя подметна, че не е от момичетата, ходещи с чичаци за пари. "Имам гадже, което е на моята възраст и се обичаме. Щастлива съм и знам, че хубавото предстои. Ако се наложи, ще се видим в съда с тези хора, макар че аз никога не съм харесвала подобни неща", каза Елизабет.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.