Диетоложката Енджи Касабие обясни как да отслабнем през лятото!

Енджи Касабие е върл противник на всички диети и гладуване!

https://goreshto.net/shoubiznes/dietolozhkata-endzhi-kasabie-obyasni-kak-da-otslabnem-prez-lyatoto/114073 Goreshto.net
Диетоложката Енджи Касабие обясни как да отслабнем през лятото!

Енджи Касабие е върл противник на всички диети и гладуване!

Тя е върл противник на строгите и еднообразни диети, а да не говорим за гладуването. Диетоложката Енджи Касабие твърди, че след режим на глад и твърде много ограничения, тялото се изнежва, организмът отслабва, а теглото ни се връща тройно, защото е било дълго време в режим на оцеляване.

Касабие обясни днес в ефир, че лятото можем да отслабнем по същия начин, както и през всички останали сезони, но с идеята, че ще ни е по-лесно. Причината е изобилието от зеленчуци и плодове по пазарите, с които, ако заложим главно на тях, ще се очароваме от видяното на кантара скоро.

"Яжте плодове, яжте и много зеленчуци, но гледайте да са предимно сезонни. Цитрусите например ги оставете за зимата, с изключения на лимона и лайма. Яжте праскови, кайсии, пъпеши и дини, малини, всичко. Като ги съчетаете - зеленчуци и риба или месо, ще видите как ще ви наситят", казва тя.

Енджи обясни, че може да ядем и пица. Да, може пица, може и сладолед, а също и тортичка. "Всичко може. Само като ви се прияде нещо, позволете си го веднага, не се лишавайте. Нищо няма да ви стане от пицата или тортата, ще ви стане от количеството. Така че яжте всичко, но гледайте да е в малко количество", казва Енджи Касабие.

И добавя за движението и тренировките, които е добре да правим поне по минимум три пъти седмично.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.