Диетоложката Енджи Касабие взриви с домашен метод за премахване на целулита!

Енджи Касабие се кълне в огромната полза на този безплатен метод!

https://goreshto.net/shoubiznes/dietolozhkata-endzhi-kasabie-vzrivi-s-domashen-metod-za-premahvane-na-celulita/131230 Goreshto.net
Диетоложката Енджи Касабие взриви с домашен метод за премахване на целулита!

Енджи Касабие се кълне в огромната полза на този безплатен метод!

Целулитът мъчи едно 90% от дамите по целия свят и това са абсолютните факти. Няма значение дали си пълна, или слаба, целулитът винаги ще намери място по тялото ти. Единствено тъмнокожата раса е облагодетелствана, защото при нея тази гадория се среща изключително рядко, но белите хора сме подложени на този кошмар, от който отърване сякаш няма.

Особено потресени от целулита по тялото си са жените, които изпитват срам и неудобство да се съблекат на плажа, а някои от тях дори пред собствения си партньор. А най-гадното е, че тази ужасия се маха много, много трудно, колкото пари да ръснем за процедури.

Е, Енджи Касабие обаче има един напълно безплатен и домашен метод, с който гарантира, че ще донесем огромни ползи за тялото си, включително да отслабнем и да се справим поне с половината от портокаловата си кожа.

Методът трябва да се прави веднъж на ден, а през лятото и два пъти - толкова, колкото пъти се къпете. Простичко е - в края на банята трябва да вземете леден душ. С него добре обливате цялото си тяло и задържате струята по-дълго време там, където имате проблеми с целулита. Правите това и върху бюста си, за да го стегнете и да се погрижите за красивата си кожа.

"Ледените душове помагат за целулита и метаболизма, а и усилват имунитета. Разбира се, трябва да ги правите само, ако сте в добро здраве и нямате проблеми със сърцето", каза Енджи Касабие.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.