Диляна Попова скочи: Отвратена съм! И бясна! (още подробности)

Диляна Попова не може да скрие потреса си от видяното!

https://goreshto.net/shoubiznes/dilyana-popova-skochi-otvratena-sam-i-byasna-oshte-podrobnosti/110060 Goreshto.net
Диляна Попова скочи: Отвратена съм! И бясна! (още подробности)

Диляна Попова не може да скрие потреса си от видяното!

Манекенката Диляна Попова показа, че е не само красива, но и умна жена, която се вълнува от случващото се около нея, а не само от мерките си. Тя буквално изригна публично и то след нещо, за което мнозина й завидяха искрено - а именно посещението си на остров Бали.

Островът в Индонезия е мечта за мнозина и действително има рядко красива природа, дарена от Бог. Точно тази природа обаче накара Диляна да изригне, защото се оказа, че местните хора не правят нищо за опазването и съхранението й.

"Всички мислим, че Бали е райско кътче и то наистина е такова. Но има една друга реалност, една картинка, която е меко казано грозна и отблъскваща и която силно ме разочарова. Виждате ли, хората там просто не оценяват какво им е дадено. Няма места за хвърляне на боклуци - или ги трупат в изкопани ями, или директно ги хвърлят в океана. Това са всевъзможни отпадъци и гнусотии, които отиват във водата и в почвата. Срамота и позор е подобно отношение към толкова красива и девствена природа", не се сдържа от гняв Диляна Попова.

Бившата любима на Асен Блатечки разказа също, че и плажовете на Бали не са това, за което си ги е представяла - твърди и кафяви, нищо общо с белия и ситен пясък, който всички обичаме и за който си мечтаем.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.