Диляна Попова в шок: Манекенката се съблече в мрежата, но реакциите бяха неочаквани! (СНИМКИ)

Диляна Попова не е очаквала такива реакции от потребителите!

https://goreshto.net/shoubiznes/dilyana-popova-v-shok-manekenkata-se-sableche-v-mrezhata-no-reakciite-byaha-neochakvani-snimki/112061 Goreshto.net
Диляна Попова в шок: Манекенката се съблече в мрежата, но реакциите бяха неочаквани! (СНИМКИ)

Диляна Попова не е очаквала такива реакции от потребителите!

Безспорно тя е сред най-красивите ни модели и жени като цяло, още повече, че е естествена, а и има мозък. Затова Диляна Попова винаги е била настрана от хейта и обидите в мрежата, при това заслужено. Каква бе изненадата и дори шока й обаче, от реакциите на потребителите към последното й видео в Инстаграм...

Хората буквално я оставиха със зинала уста като яко оплюха визията й. Диляна се пусна полусъблечена, в интересна сесия. Тя вдига топа си така, че лицето й остава закрито като се акцентира на тялото й под бюста, корема и надолу... широките й дънки също са смъкнати ниско, което разкрива цялата гледка към тялото й.

Е, точно това не се понрави на потребителите, които направиха на нищо и стайлинга й, и фигурата й. Едни я определиха за облечена като повлекана или клошарка, а други заявиха, че видиш ли, трябва да яде повече.

"Диляно, ти си от най-красивите жени в тая страна, но защо изкука?! Виж се, че си станала само кокали и кожа, а с годините това ще ти се отрази и на лицето. Вземи да се храниш нормално и бъде адекватна, защото ако се сбръчкаш във физиономията, сто ботокса няма да ти помогнат. И си купи по-красиви дрехи бе, моме", погнаха я потребители.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.