Димитър Рачков му отпусна края: Спипаха го с поредната мадама! (СНИМКИ)

Димитър Рачков го удари на живот след Анита Димитрова!

https://goreshto.net/shoubiznes/dimitar-rachkov-mu-otpusna-kraya-spipaha-go-s-porednata-madama-snimki/110926 Goreshto.net
Димитър Рачков му отпусна края: Спипаха го с поредната мадама! (СНИМКИ)

Димитър Рачков го удари на живот след Анита Димитрова!

Димитър Рачков скъса синджира и го удари съвсем през просото. След раздялата с младата Анита Димитрова, която бе по-близо до годините на сина му и която влачеше и издържаше 3 години, за да му изневери накрая, комикът реши да не му мисли много.

Рачков го даде на живот и започна да излиза с различни жени, повечето от които вече са по-близо до неговата възраст. Той не искал сериозна приятелка, а за съвместно съжителство не щял и да чуе. "Ще си живея, както ми дойде, просто искам да ми е кеф", отсичал Рачков пред познати, които го съветвали да си търси сериозна дама.

Преди дни бившият на Анита и на Мария Игнатова разбуни духовете, че е в авантюра не с коя да е, а с... пластмасовата Джулиана Гани, с която били засечени да се гушкат в Хасково.

Е, сещате се, че болшинството от българите няма как да повярват на тази вест, просто защото Рачков и две думи не може да размени с Ганито. Така и се оказа. Това не е била тя, а приятелка на Рачков, която си откривала магазин в Хасково. Казва се Мая, а той с удоволствие отишъл на събитието.

"Митето е голям, като нищо и Мая е отпраскал, пък после е преспал и си е вдигнал чукалата. След тъпотията с връзката му с оная малката, за която сам си е виновен, сега току-виж се превърнал в женкар", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.