Дни, преди да чукне 50-така: Маги Сидерова убедена, че изглежда максимум на 30! (ВИЖ ТУК)

Маги Сидерова не се замисля за броя на годините си!

https://goreshto.net/shoubiznes/dni-predi-da-chukne-50-taka-magi-siderova-ubedena-che-izglezhda-maksimum-na-30-vizh-tuk/116580 Goreshto.net
Дни, преди да чукне 50-така: Маги Сидерова убедена, че изглежда максимум на 30! (ВИЖ ТУК)

Маги Сидерова не се замисля за броя на годините си!

Маги Сидерова твърди, че изобщо не се замисля за броя на годините си, които за нея са просто цифра. Тя скоро ще отпразнува своя 50-годишен юбилей, но споделя, че абсолютно никой не може да й даде възрастта, защото приличала максимум на 30-годишна.

Е, дали това е така, или не, всеки ще си отговори сам, според собствените си преценки и критерии за визия, но е факт, че бившата манекенка не спира да се "мъчи" с режими на хранене и особено спорт.

Сидерова е категорична, че ако на 20 спортът е препоръчителен, то над 40 вече е задължителен - разбира се, ако искаш да се радваш на добро тяло и здраве. Маги казва, че тренира и с тежести около четири или пет пъти в седмицата като при нея те са наистина големи, защото е свикнала.

"Но може да се прави и с много по-леки, стига да е редовно. А и дори да не ползвате тежести, спортувайте така, както ви е приятно. Може да се разхождате пеша, да ходите в планината, да танцувате, да правите пилатес или йога, всичко това ще ви бъде от голяма полза", съветва Сидерова.

Колкото до храненето, тя приема основно салати и месо. Обожава шоколада, но се смее, защото мъжът й редовно го криел от нея и дори го изхвърлял, без тя да се усети какви ги върши.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.