Докато бившата му си пати с новия: Башар Рахал показа колко е влюбен в Любомира Башева! (СНИМКИ)

Башар Рахал и Любомира Башева са постоянно заедно!

https://goreshto.net/shoubiznes/dokato-bivshata-mu-si-pati-s-noviya-bashar-rahal-pokaza-kolko-e-vlyuben-v-lyubomira-basheva-snimki/144101 Goreshto.net
Докато бившата му си пати с новия: Башар Рахал показа колко е влюбен в Любомира Башева! (СНИМКИ)

Башар Рахал и Любомира Башева са постоянно заедно!

След края на връзката си с Райна Караянева, която не само го изцеди финансово, но и го направи рогоносец, Башар Рахал не страда дълго. Съдбата му подари нова любов, която е била под носа му през цялото време, но той не я е виждал. Става дума за младата му колежка Любомира Башева, с която към днешна дата са неразделни.

Знаем, че Караянева роди бебе твърде бързо след раздялата с Башар, а бащата на детето е ортопед на име Стефан Церовски. Едва след зачеването на бебето обаче се разчу, че въпросният е заклет женкар и никога не е бил верен на една жена.

Към днешна дата Райна Караянева май се грижи повече сама за бебето, докато мъжът й хойка, докато Рахал не се отделя от Башева. Последно двамата се показаха от честването на 50-то представление на "Отблизо", в което играят заедно с Луиза Григорова и Александър Сано.

Четиримата бяха в столично заведение, за да полеят празника, а през цялото време Башар и Любомира са били плътно притиснати един в друг. Очевидци разказват, че са изглеждали много влюбени и почти като младоженци.

Дали Башо ще се реши на тази стъпка и ще предложи брак на Башева, тепърва ще видим.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.