Доказа, че е зверски тъпо парче: След гнусната снимка с Коцето, Диона се разчекна и си показа... (ВИЖ ТУК)

Диона наистина е не просто тъпа, а агресивно тъпа!

https://goreshto.net/shoubiznes/dokaza-che-e-zverski-tapo-parche-sled-gnusnata-snimka-s-koceto-diona-se-razchekna-i-si-pokaza-vizh-tuk/126657 Goreshto.net
Доказа, че е зверски тъпо парче: След гнусната снимка с Коцето, Диона се разчекна и си показа... (ВИЖ ТУК)

Диона наистина е не просто тъпа, а агресивно тъпа!

Има глупави хора, тъпи хора, които обаче осъзнават някак това и си траят. Не се ежат, не се перчат, живеят си нормално. Виж, агресивната тъпота е друга работа. От нея ти се гади, защото притежаващият я е може би най-гнусното същество на планетата. Е, оказа се, че подобно "нЯщо" е и Диона.

Това не е до етнос, до раса, до цвят на кожата, това опира до интелект, какъвто певачката не само няма, а не знае и какво означава. Няма една наша известна личност, която да бе заловена да шофира в нетрезво състояние, която да не се е извинила и да не се е снишила за доста време.

Не и Диона. Нещо повече - тя стана тройно по-агресивна и дейна в мрежите, като явно горката си вади дивиденти от тридневната "слава" - то па една слава...

След циничната снимка с Коцето и Нурофена, която си направиха вчера двамата, Диона се заигра отново с бяло. Не, не е кокаин, а бяла роза, с която се снима, но в крайно предизвикателна поза. Чалгарката с две мозъчни гънки се разчекна така, че буквално си показва... ясно е какво. И сякаш казва на всички да си гледат работата, защото тя е... Абе, коя е тя всъщност?! Всички знаем коя е и колко струва.

Факт е, че почти не останаха хора, в това число и известни личности, които да не изразиха искреното си отвращение към нея. И го направиха публично, което им прави чест.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.