Докога ще отлага?! Младият мъж на Енджи Касабие я натиска за второ дете, 41-годишната диетоложка: Има време!

Енджи Касабие смята, че още й е рано! Дали?!

https://goreshto.net/shoubiznes/dokoga-shte-otlaga-mladiyat-mazh-na-endzhi-kasabie-ya-natiska-za-vtoro-dete-41-godishnata-dietolozhka-ima-vreme/125914 Goreshto.net
Докога ще отлага?! Младият мъж на Енджи Касабие я натиска за второ дете, 41-годишната диетоложка: Има време!

Енджи Касабие смята, че още й е рано! Дали?!

Диетоложката на звездите, както сама обича да я наричат, Енджи Касабие, разкри в интервю, че да - смята да има още едно дете, а защо не и още две?! Както знаем, тя вече е родител на първороден син Раян, но съпругът й - мистър Ливан - Рабих ел Зейн отдавна вече я натиска за второ.

Рабих е с 4 години по-млад от Енджи и за него не е проблем да потърпи, нито пък да стане татко и на 80 години, ако щеш... Доказателства за потентността на мъжете в "презряла", че и в откровено старческа възраст - бол. За Касабие обаче всеки един отложен ден я отдалечава все повече от целта.

Да, винаги се е знаело, че Енджи упорито си крие годините. Дори в Къщата на Големия брат преди време се зае упорито да лъже, че е под 30-така. Всъщност тя има навършени 41 години и макар 40-те да са новото 20, както обичат да пишат и говорят, при зачеването, износването, а и раждането на бебета, не е съвсем така.

"Тя все се оправдава с работата, с кариерата, но истината е, че биологичният й часовник изобщо не се вълнува от тях. В един момент на Рабих може да му писне и да си намери друга, която да му роди още деца. Да не пренебрегваме и факта, че така или иначе Енджи му е кака", коментират близки до обкръжението им източници.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.