Дони, спри се: Мъжът на Нети съвсем измършавя, плаши наред! (СНИМКИ)

Дони и Нети се правят на смели и не си тръгват от морето!

https://goreshto.net/shoubiznes/doni-spri-se-mazhat-na-neti-savsem-izmarshavya-plashi-nared-snimki/116293 Goreshto.net
Дони, спри се: Мъжът на Нети съвсем измършавя, плаши наред! (СНИМКИ)

Дони и Нети се правят на смели и не си тръгват от морето!

На смели го играят Дони и Нети, които от едно двайсетина дни се заричат, че си тръгват от морето, защото имали работа в столицата, а после отново се пускат на снимки оттам. Всичко това е чудесно, но предвид адската ситуация на Черноморието ни и потопа, който удави хората, някои ги считат за луди.

Последната, която се оказа в капана на дъждовете и не успя да се измъкне от къмпинга, е колежката на Нети - Силвия Петкова. Снощи тя трябваше да има представление в Пловдив, но се включи извънредно в мрежата, за да съобщи, че просто не могат да си тръгнат от морето, блокирани са.

Е, явно Антоанета Добрева и Добрин Векилов не са в същата ситуация и са наред, но не е лошо за внимават... Извън това, Дони успя да втрещи потребителите с вида си, който става все по-безумен. Колкото слаб и кльощав дори беше той доскоро, сега е направо мършав и даже тази дума е слаба, за да охарактеризира визията му.

Нети неведнъж е обяснявала, че храни добре мъжа си, предлага му да готви какви ли не вкусотии, но той не искал. Седял си на "кълнове и просо" - шеговито казано, разбира се, но не ядял почти нищо стабилно и калорично, което да му даде сили.

Самият Дони твърди, че се чувства по-здрав от всякога и дано да е прав, но чисто естетично гледката е... как да кажем... абе, преди си беше хубавец.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.