ДРАМА: Андреа призна за сериозни проблеми в детството си, довели я до хапчетата!

Андреа разтърси две шишета с лекарства за нерви!

https://goreshto.net/shoubiznes/drama-andrea-prizna-za-seriozni-problemi-v-detstvoto-si-doveli-ya-do-hapchetata/131990 Goreshto.net
ДРАМА: Андреа призна за сериозни проблеми в детството си, довели я до хапчетата!

Андреа разтърси две шишета с лекарства за нерви!

Бившата на боксьора Кубрат Пулев - Андреа, шокира феновете си в мрежата като призна за огромен свой проблем. Това, че певицата взима хапчета за психическите си проблеми, е ясно отдавна. Тя сама го е признавала, но всички бяха убедени, че причината е краят на връзката й с Кобрата и фактът, че той направи деца на друга, а не на нея, както се очакваше.

Е, вероятно проблемите на Андреа обаче датират от много по-рано, а именно от детските й години, като за това загатна самата тя. Чалгарката излезе в нета с въпрос, който шокира потребителите. Тя попита дали знаят какво се случва с малките момиченца, на които им е било забранено да изживяват емоциите си в детството. Като отговор на собствения си въпрос, тя разтърси две шишенца с хапчета и каза - ето това им се случва.

Да, тук Андреа е напълно права, но тя винаги се е хвалела с фамилията си и цялата си рода, едва ли не, като никой не е предполагал, че може да е имала някакви лични проблеми в детството.

"Като се замислим обаче, всичко, което тя е правила и продължава да прави, неадекватното й поведение и изказвания, това не се дължи само на Кубрат. Нищо чудно да е започнало още от детските й години, но чия е вината за това, само тя си знае", коментират потребители в социалната мрежа.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.