Драма: Деян Донков със сериозни проблеми, а още няма 50 години!

Деян Донков ще навърши 50 след месеци!

https://goreshto.net/shoubiznes/drama-deyan-donkov-sas-seriozni-problemi-a-oshte-nyama-50-godini/123542 Goreshto.net
Драма: Деян Донков със сериозни проблеми, а още няма 50 години!

Деян Донков ще навърши 50 след месеци!

След месеци Деян Донков ще чукне 50 лазарника, но на практика още се води "младеж". Така де, актьорът е в зрялата си възраст, но в разцвета на силите и възможностите си като мъж. Или поне така си мислеше, докато не се обадиха проблемите. Проблеми, които днес станаха достояние на цялата страна.

Донков трябваше да се яви като гост в предаването на Лора Крумова по Нова телевизия, което се излъчва на живо. Внезапно обаче той не се появи, а на екран се изтипоса само чаровната му колежка от "Алея на славата" - Радина Боршош, която се опита да се справи едновременно и за двамата.

Оказа се, че Деян има сериозни проблеми с кръста - дали е дископатия, или нещо друго, но болките били адски силни и той едва се изправял. Всичко започнало още преди ден, по време на спектакъл в театъра, който Донков стоически успял да издържи и да изнесе постановката докрай.

Когато обаче на идната сутрин установил, че не може да се вдигне от леглото, за да отиде нормално до тоалетна, осъзнал, че работата е сериозна и отказал участието си.

В момента любимата му Радина Кърджилова се грижи за него, като за трето дете и му осигурява цялото удобство, за да може да се възстанови бързо.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.