Драма: Кичка Бодурова пищи като обезумяла във варненски хотел! (получи паническа атака)

Кичка Бодурова била ужасена и вдигнала всички на пожар!

https://goreshto.net/shoubiznes/drama-kichka-bodurova-pishti-kato-obezumyala-vav-varnenski-hotel-poluchi-panicheska-ataka/112763 Goreshto.net
Драма: Кичка Бодурова пищи като обезумяла във варненски хотел! (получи паническа атака)

Кичка Бодурова била ужасена и вдигнала всички на пожар!

Всички на пожар вдигнала Кичка Бодурова вчера в хотела във Варна, където била отседнала. Знаем, че естрадната легенда изнесе концерт в летния театър на морския град. Преди него обаче се разиграла драма, която изправила косите на служителите на хотела.

Работата е там, че Бодурова тъкмо тръгвала да излиза от апартамента си и да се запъти към концерта, когато не успяла да си отвори вратата. Нещо заяло и тя не поддавала. Разбира се, не е чудо голямо, достатъчно е да се обадиш долу на рецепцията и проблемът е оправен.

Да, ама Кичка не се обадила, а се вцепенила и в продължение на петнайсетина минути била буквално в ступор и неадекватна. Тя напъвала дръжката на вратата, след което се развикала, започнала да пищи и изпаднала в паническа атака.

Това разказа самата тя и дори се разсмя, че се е държала неадекватно. Едва впоследствие, като видяла, че няма накъде и не може да се справи сама, се сетила, че трябва да позвъни в хотела. Малко след сигнала й дошли служители и на мига отключили вратата.

"Ох, такава съм си, притеснителна. Само като си помислих, че може да закъснея или дори да си пропусна концерта, хората да си тръгнат, направо щях да припадна. Човешко е, просто съм по-емоционална", обяснява певицата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.